Skip to content

The outdoor classroom with a canopy is located south of the gravel pit in Krog, along the Mokoš creek. The nearby road leads to the river ferry. The classroom will serve as one of the entry points and resting places in the area along the Mura and as the starting and end point of the thematic routes.
The canopy sits at the edge of the shrub vegetation and along the slope. It consists of three covered sections and an intermediate connecting plateau. The overgrown site consists of open / closed willow cover screens that allow views through the bush.

Project information

Location of the project:
Brod ob Muri, Krog, Murska Sobota
Year of completion:
2020
Area:
108 m2
Investor:
City Municipality Murska Sobota
Accesible for people with mobility impairments.

Team

Main architect / Office:
Atelje Ostan Pavlin
Architecture:
Nataša Pavlin, Aleksander S. Ostan
Landscape architecture:
Jana Kozamernik
Photography:
office archive
Other participants:

Kaja Vidovič

Tilen Mele

Main contractor:
Komunala Murska Sobota

Atelje Ostan Pavlin – references

Educational and recreational facilities

Open space