Skip to content

Experimental Playground along Mura river (within the project GO IN NATURE)

The playground near the raft on the Mura is designed as an adventure space for play and socializing while getting to know the heritage and natural features of the river area. The arrangement includes part of the access route to the raft, as well as the playground, located on a forest clearing. The central space with a wooden climber, typical Mura rafts and wicker structures connects with the picnic area. The multi-purpose linear element, which serves as the protection of the raft’s steel cable, separates the central space from the traffic areas, and at the same time creates a transition into the world of play and imagination.

 

Project information

Location of the project:
Brod ob Muri, Krog, Murska Sobota
Year of completion:
2020
Area:
1662 m2
Investor:
City Municipality Murska Sobota
Accesible for people with mobility impairments.

Team

Main architect / Office:
Atelje Ostan Pavlin, Jana Kozamernik
Architecture:
Aleksander S. Ostan, Kaja Vidovič, Nataša Pavlin, Tilen Mele
Landscape architecture:
Jana Kozamernik
Photography:
Jana Kozamernik
Main contractor:
Komunala Murska Sobota
Other contractors and suppliers:

Vojcles – Vojko Hodošček s.p. (Outdoor playground and sports equipment)

Murexin d.o.o. (Building materials)

Atelje Ostan Pavlin – references

Jana Kozamernik – references

Educational and recreational facilities

Open space