Skip to content

House R

This home for a family of five in Trebnje is a cluster of five volumes, separated and united by communications. Four of them are covered with a gable roof, while the fifth is a separate volume with a flat roof, housing the living quarters. There is a high wall separating the house from a noisy street. All the central spaces face a small slope with an open swimming pool. All the interior furniture and equipment has been custom made according to the specific design of the house and its extremely high rooms which reach the roof, offering a sensation of airiness and spaciousness.

Project information

Year of completion:
2016
Area:
360 m2
Investor:
Zasebni
Accesible for people with mobility impairments.

Team

Check out the expert:
Swisspearl Slovenija
Check out the expert:
Bazaarhitektura
Other contractors and suppliers:

SWISSPEARL Slovenija d.o.o. (Facades and insulation)

Franc Žugel (Construction engineering)

Bazaarhitektura – references

Residential projects

Residential projects