Skip to content

House B

A small house for a family of three is located on a small plot near the house of the client’s parents and rounds up the existing farmyard. The wooden prefabricated house on an RC foundation slab comprises the ground floor and first floor. Simple basic form with pointed windows and two-level rooms, despite the small size of the floor plan, conjure up a sense of larger dimensions in the living quarters. The main goal was a low budget design with high living culture.

Project information

Year of completion:
2018
Area:
125 m2
Investor:
Zasebni
Accesible for people with mobility impairments.

Team

Main architect / Office:
Bazaarhitektura
Architecture:
Bazaarhitektura, Klemen Vodnik, Tomaž Slak
Interior:
Klemen Vodnik
Photography:
Klemen Vodnik
Check out the expert:
Bazaarhitektura
Main contractor:
Han-Les, Mitja Štrman s.p.
Other contractors and suppliers:

Han-Les, Mitja Štrman s.p. (Construction)

Bazaarhitektura – references

Residential projects