Preskoči na vsebino

Prenova objekta kulturne dediščine v Črnomlju

Stavba, v kateri domuje glasbena šola, ima spomeniško zaščiteno zunanjost in notranje stopnišče. Zaradi dotrajanosti in neustrezne razporeditve prostorov (premalo učilnic, ni bilo dvoran za nastopanje, neprimerne komunikacije, zastarela oprema, sanitarije, osvetlitev …) je bila nujna rekonstrukcija celotnega objekta in zamenjava poškodovanih delov z novimi. S prenovo je šola pridobila dvorani, posodobljene učilnice, sanitarije, prostore za vodstvo in novo dvigalo.

Podatki o projektu

Leto izgradnje:
2009
Objekt je dostopen za invalide.

Ekipa

Glavni avtor / biro:
Arhitelje arhitekti, Albina Kindlhofer, Bojan Leva, Valič arhitekti
Oglej si strokovnjaka:
Valič arhitekti

Albina Kindlhofer – reference

Bojan Leva – reference

Valič arhitekti – reference

Interierji

Izobraževalni in rekreacijski objekti

Kulturni objekti

Prenove