Skip to content

Repovž restaurant renovated

This restaurant with a long-standing tradition is located in the village of Šentjanž. The project included the renovation of the entrance hall and two dining rooms, where the position of the bar was of key importance. The bar was placed in the hall, which features a small shop selling the establishment’s own products. Refrigerated display cases and a work counter are located in the central dining room. As a reminder of the old interior, some original elements have been preserved: terazzo floors, »herringbone« parquet in the dining rooms, dark wooden ceiling, and wooden wall panelling.

Project information

Location of the project:
Šentjanž 14, Šentjanž
Year of completion:
2021
Area:
112 m2
Investor:
Family Repovž
Accesible for people with mobility impairments.

Team

Check out the expert:
plusminus30
Other contractors and suppliers:

Biro 360 d.o.o. (Mechanical installations)

Eltina d.o.o. (Electrical installations)

Mizarstvo Florjančič d.o.o., Beltram d.o.o. (Furnishings)

Geoenergetika d.o.o. (Lighting)

Grama d.o.o. (Masonry)

Kaza sistemi d.o.o. (Kitchen)

plusminus30 – references

Cafes and restaurants

Interiors

Renovations