Skip to content

House H Bašelj

A holiday chalet was extended and renovated into a family home. The house has been added a new staircase on the north side and enlarged by removing the thermal insulation on the inside and moving it to the exterior. Two volumes have been added for a living room and a garage. The house is coated in ventilated wooden facade with thermal insulation. The preserved interior wall of the staircase is a reminiscence of the old chalet.

 

Project information

Year of completion:
2011
Area:
218,40 m²
Investor:
zasebni

Team

Main architect / Office:
Kombinat d.o.o.
Architecture:
Kombinat d.o.o., Tomaž Čeligoj, Blaž Kandus, Alenka Korenjak, Tina Rugelj
Landscape architecture:
Bruto
Photography:
Miran Kambič
Other participants:

Riko Hiše d.o.o.

Other contractors and suppliers:

Pro-instal d.o.o., Ivan Čeligoj s.p. (Mechanical installations)

Pro-instal d.o.o., Ivan Čeligoj s.p. (Electrical installations)

Proding inženiring d.o.o. (Construction engineering)

Mizarstvo Košak d.o.o. (Windows, doors)

Kombinat d.o.o. – references

Renovations

Renovations

Residential projects

Residential projects