Skip to content

House B

This reconstruction of a vineyard cottage near Podčetrtek features a wine cellar on the ground floor and living quarters on the first floor and in the attic. The ground floor preserves the original design, while the upper floor has been designed anew, with visible solid wood construction. The facade wrap can be closed when the house is empty, revealing a single window which resembles an eye, observing the surroundings.

Project information

Year of completion:
2016
Area:
150 m2
Investor:
Private

Team

Main architect / Office:
Kombinat d.o.o.
Architecture:
Blaž Kandus, Alenka Korenjak, Ana Grk, Tomaž Čeligoj
Interior:
Kombinat d.o.o.
Photography:
Rok Hočevar
Main contractor:
Ekoart hiše d.o.o.
Other contractors and suppliers:

EEP d.o.o., Ekoart hiše d.o.o. (Construction engineering)

Kombinat d.o.o. – references

Renovations

Residential projects