Skip to content

Office building Jurjevec

The light composition of the building, composed of three divided volumes, formulates the monumental dynamics of the truck. The lower part is composed of a glazed reception office and a closed volume of the energy space, the office lamella above leaning on it. A covered parking area is placed under the lamella. The staircase leading to the upper floor is brightened with lots of light through the side windows of the corridor. The upper floor is divided into an office lamella and a director’s office with a private terrace.

Project information

Location of the project:
Lesarska cesta 6, Nazarje
Year of completion:
2017
Area:
193 m2
Investor:
Private

Team

Main architect / Office:
Miha Kajzelj
Architecture:
Miha Kajzelj
Interior:
Miha Kajzelj
Landscape architecture:
Miha Kajzelj
Photography:
Blaž Jamšek
Check out the expert:
Swisspearl Slovenija
Main contractor:
Husein Hodžič s.p.
Other contractors and suppliers:

Husein Hodžič s.p. (Construction work)

MIK Celje d.o.o., Gradbeništvo Nuša Grubelnik s.p., SWISSPEARL Slovenija d.o.o. (Facades and insulation)

Emineo d.o.o. (Mechanical installations)

TE-biro d.o.o. (Electrical installations)

Igor Štupnik (Construction engineering)

Elektro Ugovšek d.o.o., Ivan Rosenstein s.p. (Installation contractor)

MIK Celje d.o.o., Melu d.o.o. (Windows, doors)

Gradbeništvo Nuša Grubelnik s.p. (Plasters, screeds)

Delight d.o.o., Jan Jurjevec (Furnishings)

Zumtobel d.o.o. (Lighting)

Jan Jurjevec (Kitchen)

Miha Kajzelj – references

Business projects

Interiors