Skip to content

the apple apartment

The original larger apartment was in the past divided into two units, as can be seen from the shortened corridor.
The renovation project envisioned the connection of two rooms into one larger living room and a division of the rest of the space with a connection to the entrance part. In addition to the functional layout of the rooms, a lot of attention was put on the choice of materials and colours which add character to the place and provide new dimensions of living.

Project information

Location of the project:
Ljubljana, center
Year of completion:
2018
Area:
73 m2
Investor:
Nina Eminagić, Miha Glavič

Team

Main architect / Office:
alto design studio
Architecture:
Nina Eminagić
Interior:
Nina Eminagić
Photography:
Nina Eminagić
Check out the expert:
Strlesvetila
Other contractors and suppliers:

Grabus d.o.o. (Construction work)

Grabus d.o.o. (Construction)

“SIP” Linasi Peter s.p. (Mechanical installations)

Božidar Jezeršek (Electrical installations)

Matej Dežman s.p. (Construction engineering)

Sorel d.o.o. (Installation contractor)

Mizarstvo Trček s.p. (Windows, doors)

Senčila Bled d.o.o. (Shades)

N.S.G. zaključna gradbena dela Nejc Srša s.p. (Plasters, screeds)

Parketarstvo Pavlič d.o.o. (Flooring)

Mizarstvo Pajenk d.o.o (Furnishings)

Strle svetila d.o.o. (Lighting)

Mizarstvo Pajenk d.o.o. (Kitchen)

alto design studio – references

Interiors

Interiors