Skip to content

Medical centre Dermatologija.si

Situated on the building’s ground floor, the medical centre boasts a welcoming entrance hall and offices. The hall features a reception area, a small kitchen, and a display window. Access to individual offices is facilitated through a uniquely designed corridor. The central area comprises consulting rooms with lasers and service rooms, emphasizing functional connectivity, lighting, and a connection to dermatological activities. The ambiance is further enhanced by a graphic motif of a fingerprint.

Project information

Location of the project:
Vilharjeva cesta 50, Ljubljana
Year of completion:
2023
Area:
470m2
Investor:
Dermatologija.si, medicinski center, d.o.o. and KLMN d.o.o.
Accesible for people with mobility impairments.

Team

Main architect / Office:
Studio 360 d.o.o.
Architecture:
Lidija Dragišić, Uroš Pust
Interior:
Lidija Dragišić, Uroš Pust
Photography:
Vladan Srdić
Other participants:

Vladan Srdić, Studio 360 (graphic design)

Main contractor:
Montaža Škerjanec d.o.o., Jmi d.o.o., Elbi d.o.o.
Other contractors and suppliers:

Design Vertikal d.o.o. (Shades)

Studio 360 d.o.o. – references

Healthcare projects

Interiors