Skip to content

Kindergarten Loče

The nearly zero energy kindergarten replaced the older building with a new compact wooden skeleton construction. Five playrooms, a gym and service facilities are distributed on two levels. All the playrooms communicate with each other, they have direct access to the exterior and feature views of the surrounding nature. A green landscape playground is located adjacent to the building.

Project information

Location of the project:
Šolska ulica 2, Loče
Year of completion:
2018
Area:
1030 m2
Investor:
Municipality of Slovenske Konjice
Accesible for people with mobility impairments.

Team

Main architect / Office:
Modular arhitekti
Architecture:
Matic Lašič, Mojca Gregorski
Interior:
Mojca Gregorski, Matic Lašič
Landscape architecture:
Mojca Gregorski, Matic Lašič
Photography:
office archive
Other participants:

ESPIN d.o.o.

Main contractor:
MarkoMark Nival d.o.o.
Other contractors and suppliers:

(Construction work)

(Construction)

(Facades and insulation)

(Mechanical installations)

(Electrical installations)

(Construction engineering)

(Installation contractor)

(Roofing, tinkering)

(Windows, doors)

(Flooring)

(Furnishings)

(Lighting)

(Building materials)

(Technological plans)

Modular arhitekti – references

Educational and recreational facilities