Skip to content

House GB

House, secluded in the nature of the Pohorje forests, was built in the 1990s. The building had a compact floor plan, rooms with small window openings. The investor wanted to modernize the house, connect it with the surroundings and bring it closer to the modern way of living. The renovation of the house aims to connect the interior living space with the green surroundings within which the house is located. Small square footage with a thoughtful design makes for a comfortable life in a house that has just about everything we need.

Project information

Year of completion:
2020
Area:
75 m2
Investor:
Private

Team

Main architect / Office:
od-do arhitektura
Architecture:
od-do arhitektura
Interior:
od-do arhitektura
Photography:
od-do arhitektura
Check out the expert:
M Sora
Other contractors and suppliers:

Ivan Javernik s.p. (Construction work)

Kamini Kočevar d.o.o. (Roofing, tinkering)

M Sora d.d. (Windows, doors)

Onis parketi, Interrier Showroom (Flooring)

Mizarstvo Florjančič d.o.o. (Furnishings)

Ostrovrhar d.o.o. (Masonry)

od-do arhitektura – references

Interiors

Renovations

Residential projects