Skip to content

He cooks

To get the most out of the space, the complete renovation of a one-and-a-half-room apartment began with a floor plan rearrangement. Bright and open central space of the apartment with access to the terrace combines the kitchen, dining room and living room. The interior of the apartment is in a gray monochromatic scheme, and the space is enriched by wooden details and eternally elegant oak parquet. A massive table, strong contrasts and a play of geometric shapes create an elegant interior with a touch of masculine energy.

Project information

Location of the project:
Ljubljana
Year of completion:
2019
Area:
48 m2
Investor:
Private

Team

Main architect / Office:
Prostornina
Interior:
Nina Galič, Ana Jerše univ. dipl. inž. arh., Živa Lutman MFA Design
Photography:
Janez Marolt
Check out the expert:
Prostornina
Other contractors and suppliers:

Krtki d.o.o (Flooring)

KAUCH, Tapetništvo Luka Debevec s.p., MPles d.o.o., FEYDOM, Velana Living (Furnishings)

Prostornina – references

Interiors

Residential projects