Preskoči na vsebino

Savna Zlati Klub

Savna Zlati Klub v Tivoliju predstavlja zeleno oazo sprostitve in odmik od mestnega življenja. Glavno vodilo pri oblikovanju je bilo, da obiskovalec že ob vstopu svoje skrbi pusti zunaj. Rastlinje v kombinaciji z vzdušjem savne daje vtis, da smo vstopili v džunglo. Občutek tropov nam pričara zamegljena steklena stena, ki kot parna tančica skriva rastlinje. Eleganten videz savn je ustvarjen z uporabo keramike, tehničnega kamna v izgledu bianco carrara marmorja, lesa ter zlatih kovinskih detajlov.

Podatki o projektu

Lokacija projekta:
Celovška cesta 25, Ljubljana
Leto izgradnje:
2018
Kvadratura:
250 m2

Ekipa

Glavni avtor / biro:
Prostornina
Interier:
Prostornina, Nina Galič, Nina Bohte dipl. diz., Ana Jerše univ. dipl. inž. arh.
Fotografija:
Janez Marolt
Oglej si strokovnjaka:
Prostornina
Glavni izvajalci:
LESNINA inženiring d.d.
Ostali izvajalci:

MP inženiring, P​ROJEKTIVA Damjan Mršič s.p. (inštalacije)

Prostornina – reference

Interierji

Izobraževalni in rekreacijski objekti