Skip to content

Pediatrician’s Office Polhek

The municipality of Gorenja vas – Poljane wished to renovate the pediatrician’s office at the local health centre preserving the dimensions of the old office which was not suitable for either doctors or patients. Careful planning of the new equipment brought better working conditions, tranquil colours allow for the well-being of patients, and the green and orange details serve as a counterpoint to delicate wall paintings by Nina Štajner.

Project information

Location of the project:
Zdravstvena postaja Gorenja vas, Trata 7, Gorenja vas
Year of completion:
2016
Area:
67 m2
Accesible for people with mobility impairments.

Team

Main architect / Office:
Studio AB d.o.o.
Architecture:
Tina Garibovič
Photography:
Matevž Zupan

Studio AB d.o.o. – references

Healthcare projects

Healthcare projects