Skip to content

House with a view

This home is located in the hills over the Savinjska valley and offers magnificent views of the surroundings. It was built as a replacement of an old farm house combined with an existing barn and a small stone cottage. The terrain and the orientation of the living space were taken into account when planning the house which is constructed of natural materials, such as straw, wood and clay. The heart of the home is a large stove, situated in the centre of an articulated layout.

 

 

 

Project information

Year of completion:
2015
Area:
124 m2
Investor:
Zasebni

Team

Check out the expert:
RVA – Architecture Office
Main contractor:
Snopje d.o.o.
Other contractors and suppliers:

Snopje d.o.o. (Facades and insulation)

Andrej Petrovčič s.p. (Mechanical installations)

Ohm-biro, Vlado Šiško s.p. (Electrical installations)

I-kons d.o.o. (Construction engineering)

Wienerberger (Roofing, tinkering)

Snopje d.o.o. (Building materials)

RVA – Architecture Office – references

Residential projects

Residential projects