Preskoči na vsebino

ČRNO BELI DOM

Prenapolnjenost današnjega vsakdanjika se manifestira v naročnikovi želji po svetlem, enostavnem in izčiščenem prostoru. Prostor stopnišča je odprt, črne karbonske stopnice in enotno oblikovana talna površina povezujeta bivalno in spalno etažo v oblikovno povezan življenjski prostor. Črno bela kombinacija z minimalnimi barvnimi poudarki zasleduje misel, da se človeška kreativnost rojeva v prostoru, ki ni prenatrpan s stvarmi, ki jih dejansko ne potrebujemo. Dom je lahko tudi črno bel.

Podatki o projektu

Leto izgradnje:
2020
Kvadratura:
160 m2
Naročnik:
zasebni

Ekipa

Glavni avtor / biro:
ELEMENT+
Arhitektura:
Marjeta Fendre
Interier:
MARJETA FENDRE
Fotografija:
MATEVŽ PATERNOSTER
Ostali sodelujoči:

KAMINI KOČEVAR d.o.o.

Glavni izvajalci:
LUMAR d.o.o.
Ostali izvajalci:

SVETLARNA d.o.o. (projekt osvetlitve)

PALISKA d.o.o. (tlaki in talne obloge)

GRALES d.o.o. (notranja oprema)

SVETLARNA d.o.o. (svetila)

ELEMENT+ – reference

Interierji