Skip to content

Sweet house

The ice cream and cake making company had increased its production, so the old stonewall storage room became too small. The big volume was added an airy lobby and the interesting stonewall structure was restored and included in the newly designed interior. Behind the offices there is a laboratory kitchen where workshops are organized. The gallery under the visible roofing houses an exhibition room.

Project information

Location of the project:
Cesta I. Istrske brigade 27, Pobegi, Koper
Year of completion:
2015
Area:
150 m2
Accesible for people with mobility impairments.

Team

Main architect / Office:
Endemika
Architecture:
Tina Vatovec
Photography:
Davor Jerman
Main contractor:
Murat d.o.o.
Other contractors and suppliers:

Inkoterm d.o.o. (Mechanical installations)

Elin d.o.o. (Electrical installations)

Endemika – references

Renovations

Renovations