Skip to content

House in Janče

It was the clients’ desire that a home should be a place where the family can live in contact with nature. Therefore, the house has a central space that connects the lives of all family members. The design connects living and sleeping quarters, with the dining room serving as a central area with a large table. Other rooms are connected to it, while the house is in close contact with the surrounding countryside.

Project information

Year of completion:
2016
Area:
250 m2
Investor:
Zasebni

Team

Main architect / Office:
Obrat d.o.o., Blaž Babnik Romaniuk
Architecture:
Obrat d.o.o., Blaž Babnik Romaniuk
Photography:
Obrat d.o.o., Janez Marolt
Check out the expert:
TEM Čatež
Other contractors and suppliers:

Valide d.o.o. (Construction)

Bitech d.o.o. (Mechanical installations)

Biro Lovšin d.o.o. (Electrical installations)

Valide d.o.o. (Construction engineering)

Obrat d.o.o. – references

Blaž Babnik Romaniuk – references

Residential projects

Residential projects