Preskoči na vsebino

VELUX Slovenija

Skupina VELUX že več kot 80 let ustvarja boljša bivalna okolja za ljudi po vsem svetu, medtem ko v Sloveniji uspešno delujemo že več kot 25 let. S svojimi strešnimi okni izkoriščamo dnevno svetlobo in ustvarjamo bolj zdrave pogoje za bivanje, delo, učenje, igro in sprostitev. Ponujamo strešna okna za poševne in ravne strehe, svetlobnike, dekorativna senčila, izdelke proti pregrevanju, rolete ter izdelke za avtomatsko uravnavanje kakovosti zraka v vašem domu.

Vedno smo si prizadevali za razvoj izdelkov, ki so koristni za družbo, zato je izjemno pomembno, da so naša strešna okna in splošna trajnost izdelkov v središču strategije trajnostnega razvoja. Skoraj ves les, ki ga uporabimo za izdelavo strešnih oken VELUX v Evropi, je iz certificiranih trajnostnih gozdov. To zagotavlja, da pridobivanje lesa za našo proizvodnjo nima negativnih posledic za okolje in gozdno biotsko raznovrstnost. Prav tako smo se zavezali, da bomo nevtralizirali pretekli ogljični odtis in v sodelovanju z WWF postali trajno ogljično nevtralno podjetje ter za embalažo uporabljali material, ki ne vsebuje plastike in ga je mogoče 100-odstotno reciklirati.

V Trzinu imamo svoj razstavni salon, kjer lahko s pomočjo izkušenih strokovnjakov izberete ustrezne rešitve za svoj dom. V primeru, da imate že pripravljeno idejno zasnovo za prenovo, pa jo lahko nadgradite z nasveti arhitektov. Sicer smo del mednarodne skupine VELUX s prodajnimi in proizvodnimi dejavnostmi v več kot 40 državah in z več kot 11.500 zaposlenimi po vsem svetu.

VELUX Slovenija – reference