Preskoči na vsebino

DCT – Dentalni center Tatalović

Prostori so zasnovani s ciljem, da notranje oblikovanje vseskozi odseva glavne lastnosti naročnika ter odlike njegovega dela, kot so sodobnost, estetika, čistoča, tehnološka dovršenost in natančnost. Prostori so celostno zasnovani v sodobnem stilu, ki je očiščen nepotrebnih elementov in na eni strani omogoča popolno osredotočenost na delo, po drugi strani pa s posameznimi elementi, kot sta material (kontrast bele površine – les) in osvetlitev (delovna oziroma indirektna svetloba), delujejo sproščujoče in omogočajo boljšo izkušnjo zaposlenim in obiskovalcem.

Podatki o projektu

Lokacija projekta:
Cesta krških žrtev 112, Krško
Leto izgradnje:
2019
Kvadratura:
350 m2
Naročnik:
Tatalović zobozdravstvo d.o.o.
Objekt je dostopen za invalide.

Ekipa

Glavni avtor / biro:
Arhitektura Jure Kotnik
Interier:
Jure Kotnik, Arhitektura Jure Kotnik, Gregor Ferenčak
Fotografija:
Janez Marolt
Ostali izvajalci in dobavitelji:

TEM Čatež d.o.o. (notranja oprema)

Arhitektura Jure Kotnik – reference

Interierji

Zdravstveni objekti