Skip to content

Apartment Beige

The partially used attic space has been turned into a cozy home for a family of five with beautiful views of Rožnik. The apartment was in its original state and required thorough renovations. The floor plan allowed authors to achieve a high, bright and spacious living area, while the sleeping areas were placed under the sloping ceilings, where there is no standing height. The interior is composed of soft, curved lines, and the materials are in beige tones combined with natural oak.

The project is located in Ljubljana.

Open House Slovenia 2024 – Date and time of the guided tours

12:00

No more places available

13:00

Number of places available: 2

14:00

Number of places available: 2

Project information

Year of completion:
2024
Area:
130 m2
Investor:
Private

Team

Main architect / Office:
Vivijana Zorman
Interior:
Vivijana Zorman
Photography:
Anja Deronja
Main contractor:
Klajder d.o.o.
Other contractors and suppliers:

Pohištvo Jereb (carpentry and interior doors)

Inles d.d. (windows)

Vogart d.o.o. (flooring)

Vistra d.o.o., Kersan d.o.o. (bathroom fixtures)

OMC d.o.o. (technical stone)

Marbel d.o.o. (decorative stone)

Vivijana Zorman – references

Interiors