Preskoči na vsebino

Posvet: Izzivi v lesarstvu 2019

Vabljeni na posvet TRENDI BIVANJA in okroglo mizo Trendi bivanja – pogled slovenskih podjetij.

7. novembra 2019 bo v sklopu Sejma pohištva in notranje opreme Ambient Ljubljana med 11:00 in 14:00 potekal posvet Izzivi v lesarstvu 2019.

Na posvetu in okrogli mizi bomo govorili o spremembah bivanja in novostih ter inovacijah v naših domovih. Poiskali bomo odgovore na vprašanja kot so: Kakšni so svetovni in Evropski trendi bivanja? Kako bomo živeli v prihodnje? Kako bodo opremljena naša stanovanja in hiše? Kakšni so trendi v stanovanjski gradnji?

Predavateljica Oona Horx-Strathern iz nemškega inštituta o prihodnosti, se bo osredotočila na nujna vprašanja, trende in ideje, ki nas navdihujejo za nove načine razmišljanja. Kako lahko bolje oblikujemo arhitekturo naših mest, naših stavb in predvsem arhitekturo našega življenja?

Posvet bo priložnost za vse v lesarski in gradbeni panogi ter tudi za vse, ki se kakorkoli ukvarjajo z bivanjem in opremo doma, da prisluhnejo o trendih bivanja v prihodnosti. Udeleženci bodo pridobili nova znanja in poglede ter se lahko pravočasno pripravili na spremembe ter te spremembe izkoristili kot poslovno priložnost.

Več informacij in prijava na posvet na tej spletni strani.

Vljudno vabljeni!