Preskoči na vsebino

GROHE Phantom Black

GROHE predstavlja novo črno barvo GROHE Phantom Black. Osupljiv odtenek, ki prinaša prefinjenost v vsako kopalnico. Barva GROHE Phantom Black, ki jo navdihujejo globoke teksture kamna in njegova elegantna temnejša barva, ustvarja skrivnosten in zapeljiv ambient, ki je popolnoma primeren za tiste, ki iščejo razkošen in prefinjen videz kopalnice. Zaradi izjemno matirane površine in elastičnega premaza je idealna izbira za vašo kopalnico. Izdelki v trendovski črni omogočajo kombinacijo sodobne elegance in popolne praktičnosti. Z GROHE Phantom Black bo vaša kopalnica presegla običajnost in vas povabila, da se prepustite svetu temne prefinjenosti in brezčasne lepote.

CELOVITE REŠITVE ZA KOPALNICE Z GROHE PHANTOM BLACK

Z izdelki GROHE Phantom Black imate možnost, da celotno kopalnico oblikujete v tej izvrstni barvi. Z izbiro pravih splakovalnikov, prh, kopalniških dodatkov in pip v barvi GROHE Phantom Black lahko dosežete skladno in vizualno osupljivo zasnovo kopalnice, ki izžareva eleganco in prefinjenost. Lahko pa se odločite tudi za mešanje in kombiniranje črne barve GROHE Phantom Black z drugimi zaključki za edinstven in prilagojen videz kopalnice. Vključite kontrastne elemente, kot so krom, brušeni nikelj ali belo keramiko in ustvarite dinamičen in vizualno zanimiv prostor. Vsestranskost izdelkov vam omogoča, da sprostite svojo ustvarjalnost in oblikujete kopalnico, ki odraža vaš osebni slog in želje.

VRHUNSKI GROHE PHANTOM BLACK PREMAZ

Novi premaz, ki črno barvo dviguje na višjo raven, je izjemno trpežen in odporen na praske. Zavezanost podjetja GROHE k zagotavljanju kakovostnih izdelkov omogoča, da je linija GROHE Phantom Black popolna mešanica estetike in funkcionalnosti. Izkusite dolgotrajno lepoto in zanesljivost kopalniške opreme GROHE Phantom Black, ki je skrbno zasnovana z različnimi funkcijami, ki bodo vašo kopalniško izkušnjo dvignile na novo raven.

KLJUČNE PREDNOSTI

  • Tehnologija lakiranja
  • Odpornejša proti koroziji, bledenju in praskam kot druge črne različice GROHE
  • Bolj odporna proti prstnim odtisom kot mat črni prašni premazi
  • Izjemno matirana in gladka površina

Več na povezavi TUKAJ!